Noticias

No es podrà dir sac fins que sigui al sac i ben lligat, però el títol de la Liguilla 2015 va molt ben encaminat per acabar a les vitrines del Club de Golf Costa Brava. A la prova celebrada el 28 de maig al Golf Montanyà, les jugadores cristinenques no van poder demostrar el domini amb què havien aclaparat a les seves rivals en les jornades anteriors i van assolir només quatre dels vuit punts en joc . Tot i això, els altres equips que també presenten candidatura al triomf final van tenir el mateix resultat, i l'avantatge de dos punts es manté. A falta de només una jornada, l'equip del Costa Brava es manté en primer lloc a dos punts de les segones classificades i a tres de les terceres i les quartes. La darrera jornada, que s'ha de disputar al Club de Golf Fontanals promet un final emocionant i ajustat, però amb les cristinenques com a clares favorites per rubricar una excelent campionat fent-se la foto amb el trofeu.